menu
Word Lid
Bedankt!

We staan aan de vooravond van 1 mei, traditioneel de dag om alle werkende Vlamingen te bedanken. Als sociale volkspartij heeft het Vlaams Belang al meer dan 20 jaar de gewoonte om een manifestatie te organiseren om onze sociale standpunten in de verf te zetten.
Vandaag en morgen doen we dat vanuit ons kot, maar daarom niet minder krachtig en minder gemeend.
Op deze Dag van de Arbeid willen we iedereen bedanken die ondanks alles aan de slag blijft.Van verpleegkundigen tot havenarbeiders, van slagers tot bakkers en ga zo maar door.
Maar wij moeten ook stilstaan bij de mensen die niet aan de slag kunnen of mogen, ook hen mogen wij in deze tijden niet vergeten.

Laat deze Dag van de Arbeid het startschot worden van een nieuwe lente in Vlaanderen. Laat ons weer trots zijn op iedereen die Vlaanderen recht houdt, ook in deze moeilijke tijden.
Enkel wanneer wij beseffen dat we het allemaal samen moeten doen - ondernemers,kleine zelfstandigen, arbeiders en bedienden - zullen wij Vlaanderen terug opbouwen.

Bezoek uw lokale kruidenier, bedank de verpleegster die in uw straat woont, geef een compliment aan de straatveger, postbode en vuilnisman.

Wij wensen u alvast een fijne feestdag!

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF